Meld je aan voor de training Gewoon Doen!

Maandag 17 april 09.30-16.30 uur
Locatie: Kasteeltje De Kinkelenburg, Kinkelenburglaan 6, Bemmel

Gewoon Doen! Stappen door de Meldcode

Leren, Oefenen en Ervaren!

 

Dat zijn de drie kenmerken die centraal staan tijdens deze training. Bij vermoedens van kindermishandeling en huiselijk geweld wil je wat kunnen doen. Je weet dat je de taak hebt om te signaleren, maar wat is juist handelen? En vraag je je af:

  • Zijn het wel signalen van..?
  • Welke verantwoordelijkheid heb ik als professional wanneer..?
  • Raak ik de vertrouwensband niet kwijt als….?

Herken jij bij jezelf en je collega’s deze vragen? Doe dan mee aan de training ‘Gewoon DOEN!’ met het simulatiespel: ‘Stappen door de meldcode’.

Natascha Pankow van Fabriek69 ontwikkelde het simulatiespel: Stappen door de Meldcode. Tijdens de training: ‘Gewoon Doen!’ is dit spel de rode draad aan de hand waarvan je de stappen van de Meldcode leert, oefent en ervaart!

De regiogemeenten bekostigen het programma van deskundigheidsbevordering rondom de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling, schadelijke traditionele praktijken en ouderenmishandeling. Deelname aan een training is kosteloos. Om het aanbod zo breed mogelijk te verspreiden, worden in het aanmeldformulier ook de gegevens van uw leidinggevende gevraagd. Hiermee kan de informatie zo breed mogelijk gedeeld worden. Daarnaast worden uw gegevens bij afwezigheid (ongeacht de reden) doorgegeven aan gemeente Arnhem. Vanuit de gemeente zal mogelijk contact met u worden opgenomen.

Algemene voorwaarden

Dankjewel voor je aanmelding

Je krijgt een week van te voren meer informatie over de training 

Nodig meer deelnemers uit voor de training of bekijk zelf wat je nog meer kan doen: 

Preventie
Huiselijk Geweld &
Kindermishandeling

Arnhem en Achterhoek