Empowerment Activiteit

Stichting Speak Up is een platform voor slachtoffers, ervaringsdeskundigen en professionals die met geweld in afhankelijkheidsrelaties te maken hebben. Onze stichting heeft als doel om krachten te bundelen, elkaar te empoweren en suggesties op te halen om de hulpverlening te verbeteren. Dat doen we door slachtoffers een stem te geven, goede voorbeelden te delen, aandacht te vragen voor knelpunten en empowerment activiteiten te organiseren. De stichting wordt geleid door ervaringsdeskundigen. De doelgroep van onze stichting is breed, want iedereen kan te maken krijgen met geweld in een afhankelijkheidsrelatie.

Op zaterdag 14 september 2024 organiseert Stichting Speak Up een Empowerment Activiteit voor slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Het thema van de Empowerment Activiteit is “Narcisme en weerbaarheid”. De activiteit vindt plaats van 10.00 uur tot 14.00 uur en bestaat uit een theoriedeel en een praktijkdeel. Tijdens het theoriedeel vertelt psychologe Richelle Hodiamont over de kenmerken van narcistische mishandeling en hoe je hiervan kunt herstellen. Het praktijkdeel bestaat uit een weerbaarheidstraining en wordt gegeven door een aantal ervaren bestuursleden van onze stichting. 

Dankzij de financiële steun van de gemeente Arnhem kunnen wij deze activiteit kosteloos aanbieden. Aanmelden voor de Empowerment Activiteit kan per e-mail naar info@stichtingspeakup.nl. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers. De exacte locatie van de activiteit is op dit moment nog niet bekend, maar wordt uiteraard tijdig gecommuniceerd naar de deelnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *