Geweldspatronen, zie jij wat ik zie? = VOL

Wat: Ontdek en begrijp geweldspatronen: een essentiële training voor zorgprofessionals!

In de wereld van huiselijk geweld is de pijn van psychisch lijden vaak vele malen erger dan fysieke klappen. Als zorgprofessional weet je dat maar al te goed. Het kan echter een uitdaging zijn om anderen duidelijk te maken waarom je je zo’n zorgen maakt over gezinnen die hiermee te maken hebben.

Onderzoek toont aan dat slachtoffers van psychisch geweld zich vaak onbegrepen voelen en zelfs gedwongen worden om contact te blijven houden met de daders. Het patroon van geweld waar zij onder lijden, wordt vaak onvoldoende herkend en erkend.

Wij begrijpen dat jij als professional in de GGZ, reclassering, verslavingszorg, Veilig Thuis, wijkteams of andere vormen van ambulante hulpverlening een cruciale rol speelt in het leven van deze slachtoffers. Daarom bieden we een verdiepingstraining aan die speciaal is ontworpen om jou te helpen.

In deze training leer je de vier verschillende geweldspatronen te herkennen en te begrijpen. Hierdoor kun je beter inspelen op de behoeften van de slachtoffers en hen de juiste ondersteuning bieden.

Kies voor groei en versterk jouw vermogen om te helpen bij deze gevoelige kwesties. Schrijf je nu in voor onze training over geweldspatronen en maak een verschil in het leven van slachtoffers van huiselijk geweld. Samen kunnen we een veiligere omgeving creëren voor iedereen.

“Ik heb veel geleerd, we kregen interessante informatie die van grote meerwaarde is in de praktijk.”

Doelgroep: GGZ, reclassering, verslavingszorg, Veilig Thuis, wijkteams of andere vormen van ambulante hulpverlening werken.

Datum: 16 april 2024

Tijd: 9.30-16.30 uur

Lokatie: Wordt later bekend gemaakt

Deze training is SKJ-geaccrediteerd voor jeugd- en gezinsprofessionals met 6.5 punt.

Deze training is helaas vol! Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@fabriek69.nl