Mijn kind merkt er niks van, toch? – Virtual Reality training = VOL

Wat: Ouders denken vaak dat hun kinderen niet veel meekrijgen van het geweld thuis. Hoe praat je met ouders over de effecten van huiselijk geweld op hun kinderen?

In onze unieke virtual reality training ervaar je dit zelf en leer je hoe je deze ervaring effectief inzet. Stap in de VR-simulatie ‘Vergeet mij niet’ en begrijp de impact van geweld op het kinderbrein. Verrijk je kennis met de theoretische achtergrond: wat zijn de gevolgen van geweld voor een kind?

Leer vervolgens hoe je de impact op ouders waarmee je in gesprek gaat overbrengt, hen bewust maakt van de gevolgen en hen de mogelijkheid geeft na te denken over hun gedrag, waarmee zij gedragsverandering in gang kunnen zetten.

Ontdek de kracht van visuele ondersteuning en maak een blijvende impact op het welzijn van kinderen. Als professional maak jij het verschil!

“Ik raad de training zeker aan! Het is een leerzame training, vooral de VR ervaring voegt veel toe.”

Doelgroep: Professionals die werken met ouders en kinderen

Datum: 12 maart 2024

Tijd: 9.30-16.30 uur

Locatie: Wordt later bekend gemaakt

Deze training is SKJ-geaccrediteerd voor jeugd- en gezinsprofessionals met 6.75 punt.

Deze training is helaas vol! Aanmelden is niet meer mogelijk. Wil je op de reservelijst? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@fabriek69.nl. Op 12 november 2024 geven we deze training nog een keer, daar zijn nog plekken vrij. Klik hier voor meer informatie.