In drie stappen succes als aandachtsfunctionaris

Wat: Wil jij meer plezier en positief effect bij je collega’s teweeg brengen in je rol als aandachtsfunctionaris? Het kan lastig zijn om je collega’s te motiveren, zeker rondom onderwerpen als huiselijk geweld en kindermishandeling. In dit webinar ontdek je het krachtige stappenplan voor meer overzicht en strategisch werken. We behandelen drie stappen die je kunt zetten om te zorgen dat je goede aansluiting maakt bij je collega’s. Ook ontdek je wat je soms in de weg staat en hoe je daarmee om kunt gaan. Van onbekend maakt onbemind, naar een aandachtsfunctionaris waar je collega’s meer van willen weten.

Schrijf je nu in voor dit inspirerende webinar en creëer een positieve verandering in jouw rol als aandachtsfunctionaris!

Doelgroep: Aandachtsfunctionarissen in Onderwijs, Zorg en welzijn

Datum: 23 april 2024

Tijd: 13.00 – 14.30 uur

Locatie: Online

Ja, ik meld me aan:

 

De regiogemeenten bekostigen het programma van deskundigheidsbevordering rondom de aanpak van huiselijk geweld, kindermishandeling, schadelijke traditionele praktijken en ouderenmishandeling. Deelname aan een training is kosteloos. Om het aanbod zo breed mogelijk te verspreiden, worden in het aanmeldformulier ook de gegevens van uw leidinggevende gevraagd. Hiermee kan de informatie zo breed mogelijk gedeeld worden. Daarnaast worden uw gegevens bij afwezigheid (ongeacht de reden) doorgegeven aan gemeente Arnhem. Vanuit de gemeente zal mogelijk contact met u worden opgenomen.

dit veld niet invullen s.v.p.